Mijn favorieten

Verkoop

De woningmarkt zit volop in de lift, de hypotheekrente is laag, het moment om een woning te verkopen is nu!    

Je woning verkopen in (omgeving) Rotterdam
Lokale kennis, het onderhandelen, de marktkennis en inzicht in de bouwkundige staat zijn enkele voorbeelden waar je mee te maken krijgt bij het verkopen van een woning. Geen zaken waar je dagelijks mee bezig bent. Makelaardij Lankhuijzen is specialist op dit gebied laat de verkoop van jouw woning zo snel en soepel mogelijk verlopen.   

Advies op maat zonder directe opstartkosten
De verkoop van een woning start natuurlijk bij een passend advies. Waarna de verkoopopdrachten zonder directe opstartkosten worden geplaatst in het uitwisselingssysteem van de NVM, dé woningwebsite van Nederland: funda.nl en tevens op onze goedbezochte eigen website en diverse social media kanalen. De opstartkosten worden verrekend bij de notaris. Wij worden pas betaald wanneer we het verdiend hebben; als jouw woning succesvol is verkocht!   

Snel, flexibel en goed beoordeeld
We lopen net dat stapje harder, staan altijd voor de verkoper klaar. Ook ná kantoortijden en in het weekend. Bovendien plannen wij bezichtigingen nog de volgende dag! Bij interesse is het namelijk van belang om zo snel mogelijk te schakelen voor het beste resultaat. Wij zien het als onze missie om jou te helpen en ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Die taak nemen wij als makelaar extreem serieus. Mede door de flexibiliteit die wij bieden en de successen die we behalen, hebben andere verkopers Makelaardij Lankhuijzen met een 9 gemiddeld beoordeeld op funda.nl. Een cijfer waar we trots op zijn!   

Wil je jouw woning in regio Rotterdam nu of in de toekomst verkopen? Wij komen graag langs om samen naar de mogelijkheden te kijken. Neem contact op met Makelaardij Lankhuijzen via 010-4114166 of info@lankhuijzen.nl.


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring