Lankhuijzen Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Corona informatie

Lankhuijzen Makelaars zet zich in om alle maatregelen en richtlijnen van de overheid en het RIVM zo zorgvuldig mogelijk na te leven om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken.

We blijven open conform onze normale openingstijden en kunnen afspraken en bezichtigingen inplannen zoals je van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om klaar te blijven staan voor onze klanten: voor de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van vastgoed kunnen wij een afspraak inplannen.

Allereerst houden wij bij al onze werkzaamheden rekening met de volgende algemene maatregelen:

  1. We houden ten allen tijden 1.5 meter afstand
  2. We schudden geen handen
  3. Niezen en hoesten doen we in onze elleboog
  4. We wassen regelmatig onze handen en ons kantoor wordt regelmatig schoongemaakt
  5. Bij (milde) klachten blijven we thuis

Wij vragen jou als klant je ook aan deze maatregelen te houden wanneer je in contact komt of een afspraak hebt met één van onze collega’s.

Bezichtigingen vinden plaats op basis van een individuele afspraak. Onze makelaars dragen een mondkapje, en wij verzoeken je dringend deze ook te dragen. Wij vragen je vriendelijk conform de richtlijnen van het RIVM met maximaal 2 personen het huis te bezichtigen en geen spullen van de verkoper of verhuurder aan te raken. Bovendien vragen wij je de afspraak tijdig te annuleren wanneer je, dan wel iemand in je directe omgeving klachten vertoont van het corona virus.

Verder zullen wij wanneer werkzaamheden digitaal of telefonisch kunnen, deze ook op die wijze uitvoeren om daarmee het aantal fysieke contacten te beperken. Het blijft uiteraard mogelijk om bij ons op kantoor langs te komen, dan wel bij jou thuis een afspraak in te plannen. Graag maken we hiervoor een telefonische afspraak.

Samen kijken wij naar de best passende werkwijze in deze vreemde tijden. Met deze werkwijze dragen wij ons steentje bij aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid om de huizenmarkt aan de gang te houden en tegelijkertijd de veiligheid, voor zowel kopers, verkopers alsmede onze collega’s centraal te stellen.

Heb je vragen, neem gerust contact op met Lankhuijzen Makelaars via 010-4114166 of info@lankhuijzen.nl.

Wat is mijn huis waard?