Lankhuijzen Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Dienst

Beleggingen

visual beleggingen

beleggingen

Vastgoed beleggen in Rotterdam

Ben je op zoek naar een beleggingspand in Rotterdam of heb je een belegging die je wilt verkopen? Lankhuijzen Makelaars brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Vestgoed beleggen in Rotterdam

Wat is beleggen in vastgoed?

beleggingen

Wat is beleggen in vastgoed?

Beleggen in vastgoed is het investeren van geld in onroerend goed met als doel om rendement te behalen. Beleggen in vastgoed is een slimme manier om extra inkomen te genereren. Vastgoed zal nooit verdwijnen, mensen hebben altijd ruimte nodig om te wonen. Een woning is een tastbare investering die altijd waarde houdt.

beleggingen

Beleggingspanden kopen of verkopen

Wil je een beleggingspand kopen in Rotterdam? Wij zijn op zoek naar beleggers die de sprong durven te wagen en willen investeren in vastgoed. Zowel voor beginnende als professionele beleggers hebben wij geschikte beleggingspanden in onze portefeuille.

Wil je jouw beleggingspand verkopen in Rotterdam? Onze klanten zijn voortdurend op zoek naar beleggingspanden in Rotterdam en in de regio. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Beleggingspanden kopen of verkopen

bg img

beleggingen

Meer informatie over beleggen?

Stel je vraag over beleggen in vastgoed via onderstaand formulier. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Wat is mijn huis waard?