Lankhuijzen Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Dienst

Taxatie

visual verkoop

taxatie

Wij taxeren jouw woning

Met een objectief taxatierapport van Lankhuijzen Makelaars ben je een stap verder in de richting van een financiering. Ook als je gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van een woning, kun je bij ons als ervaren makelaar in regio Rotterdam terecht voor een waardebepaling.

Rotterdam

taxatie

Hoe werkt een woning taxeren?

Als je een huis koopt, wil je voor de financiering weten wat de woning waard is. Als NVM-makelaar letten we onder andere op de staat, onderhoud, inhoud, oppervlakte en indeling van de woning. Daarnaast zijn we op de hoogte van de ontwikkelingen op de Rotterdamse huizenmarkt en weten we waarvoor woningen in de omgeving worden verkocht. Je ontvangt van ons een objectief, betrouwbaar en overzichtelijk taxatierapport. 

Is een taxatie nog een brug te ver maar wil je wel inzicht in en advies over de verkoop van jouw woning? Vraag dan een gratis waardebepaling aan via onze website.

taxatie

Betrouwbare taxatie in Rotterdam

Lankhuijzen Makelaars is aangesloten bij de NVM, VastgoedCert gecertificeerd en ingeschreven in het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT). Daarnaast zijn onze taxatierapporten NWWI-gevalideerd. Dat betekent dat wij taxeren voor alle grote geldverstrekkers.

Laat je je woning taxeren door Lankhuijzen Makelaars, dan weet je dat je je woning vakbekwaam getaxeerd wordt. Bij ons ben je dus aan het juiste adres voor een taxatierapport. Wist je dat een taxatierapport voor het aanvragen van financiering fiscaal aftrekbaar is?

Team Lankhuijzen

bg img

taxatie

Jouw woning laten taxeren?

Ben je op zoek naar een taxateur in Rotterdam? Neem contact met ons op voor een taxatie van jouw woning. Dat kan via onderstaand formulier, 010-4114166 of info@lankhuijzen.nl.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Wat is mijn huis waard?