Lankhuijzen Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Dienst

Hypotheken

visual verkoop

hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies in Rotterdam

Een nieuwe woning kopen is een spannende aangelegenheid. Vragen die je misschien hebt, zijn: wat kan ik maximaal lenen? Wat worden mijn maandlasten? Wij vergelijken hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders, totdat we de hypotheek hebben die het beste bij je past.

de hypotheek shop

hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Bij Lankhuijzen Makelaars kun je terecht voor advies van een onafhankelijk hypotheekadviseur in Rotterdam. Hiervoor werken we samen met Yvonne van de Hypotheekshop Oostplein. Yvonne neemt jouw persoonlijke situatie, woonwensen en toekomstplannen als startpunt voor het hypotheekadvies. Als ze daar een goed beeld van heeft, gaat ze op zoek naar een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie en die rekening houdt met jouw toekomst. Een advies dat verder gaat dan alleen de berekening van de maandlasten. Een berekening van wat je kunt, maar nog belangrijker wat je maximaal wilt lenen! Zo verloopt het kopen van een huis doelgericht.

hypotheken

Een hypotheek die bij jou past

We gaan met jou op zoek naar een hypotheek met betaalbare maandlasten en voorwaarden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Zo dragen wij ons steentje bij aan jouw nieuwe (t)huis, jouw woongeluk en je financiële welzijn. Dus ook na het afsluiten van de hypotheek kunnen we een oogje in het zeil houden. Wij zorgen dat jouw hele financiële huishouding op orde is.

Stap één naar een hypotheek die bij jou past? Dat is een gratis waardebepaling door een van onze makelaars. Deze waardebepaling geeft onze hypotheekadviseur een goed uitgangspunt om jou te adviseren over de ideale hypotheek.

Meer informatie over het beloningsbeleid inzake hypotheken? Download hier de pdf.

Rotterdam

bg img

hypotheken

Hypotheekadvies op maat

Wil je onafhankelijk advies van een hypotheekadviseur in Rotterdam? Wij helpen je graag verder. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we binnen een week contact op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Wat is mijn huis waard?