Lankhuijzen Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Dienst

VvE beheer

visual VvE beheer

VvE beheer

VvE beheer in Rotterdam

Binnen de Vereniging van Eigenaren wil je vanzelfsprekend dat alle beslissingen in harmonie genomen worden en dat de administratie op orde is. Het besturen van een Vereniging van Eigenaren is een tijdrovende klus en het vergt de nodige vakkennis. Index VVE Beheer neemt het VvE beheer uit handen!

VvE beheer in Rotterdam

vve beheer

Hoe werkt VvE beheer uitbesteden?

Wij zijn al jaren bedreven in actief VvE beheer. Het is belangrijk om te weten dat we geen deel uitmaken van het bestuur, maar alleen de de beheertaken uit handen nemen. De bewoners nemen de beslissingen en wij vertalen die besluiten door in concrete actiepunten.

Lees meer

vve beheer

Wat we doen

Wij werken in opdracht van het VvE bestuur en zorgen ervoor dat alle besluiten op de juiste manier worden genomen en de werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Onder VvE beheer vallen verschillende taken, zoals: regels en procedures handhaven, de ledenadministratie up-to-date houden, de financiële en technische administratie beheren, de financiële planning beheren, de debiteuren- en crediteurenbewaking en het opstellen van jaarrekeningen.

Wat we doen

bg img

vve beheer

Wij beheren jouw VvE

De opties voor VvE beheer in Rotterdam bespreken? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Wat is mijn huis waard?