Lankhuijzen Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Dienst

Aankoop

visual verkoop

aankoopbegeleiding

Rotterdamse aankoopmakelaars

Heb je jouw droomwoning in het vizier? Dan begeleiden wij jou graag met onze vakkennis, ervaring en deskundigheid bij de aankoop van jouw nieuwe huis. Zo sta jij een stuk sterker en bespaar je tijd en geld.

Rotterdam

Op zoek naar jouw droomwoning

Professionele begeleiding en ondersteuning bij het aankopen

Ook als jouw droomhuis nog niet in beeld is, zijn wij je van dienst. Als aankoopmakelaar in Rotterdam zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste woningen op de markt. Wij gaan voor jou op zoek! We begeleiden je gedurende het hele proces van de aankoop. Een aankoopproces zonder zorgen, zoals het hoort. Start hier jouw gratis zoekopdracht 

Gratis zoekopdracht starten

stap voor stap

In 7 stappen naar jouw nieuwe woning

step 1 icon

1. Jouw woonwensen

Tijdens een oriënterend gesprek brengen we jouw woonwensen in kaart. Waar ben je precies naar op zoek? We bekijken ook de financiële mogelijkheden, zodat we gericht kunnen zoeken. Heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan begeleiden we je graag bij de rest van het aankoopproces.

step 2 icon

2. Op huizenjacht

Als we jouw woonwensen duidelijk voor ogen hebben dan gaat jouw aankoopteam voor je aan de slag. Tijdens onze zoektocht bekijken we zowel de openbare als de onderhandse markt. We benaderen andere makelaars, huiseigenaren en beleggers.

step 3 icon

3. De bezichtigingen

Tijdens de eerste en tweede bezichtiging gaan we graag met je mee om de woning te bekijken. Wij werpen onze makelaarsblik over de woning en kijken bijvoorbeeld naar de staat van het onderhoud, de bouwkundige staat en de mogelijkheden voor ontwikkeling.

step 4 icon

4. Onderhandelingen

Zie je het helemaal zitten? Dan gaan we de onderhandelingsfase in. Een aankoopmakelaar behartigt jouw belangen en zorgt ervoor dat jij de beste prijs betaalt met de juiste voorwaarden.

step 5 icon

5. De koopovereenkomst

Als er overeenstemming is over de prijs, ontvangen we de koopakte waarin alle gemaakte afspraken worden bevestigd. We kijken met je mee of alles op papier staat zoals is afgesproken en bij vragen over de juridische termen leggen we deze aan je uit.

step 6 icon

6. Bedenktijd & financiering

Na het tekenen van de koopovereenkomst gaan de drie dagen bedenktijd in. Je kunt nu ook de financiering regelen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur Yvonne kijkt met jou welke hypotheek past bij jouw wensen en manier van leven.

step 7 icon

7. De overdracht

Ook op de dag van de overdracht staan we voor je klaar. Voordat je naar de notaris gaat, inspecteren we de woning. Zo weet je zeker dat deze nog in dezelfde staat is als toen je het huis kocht en of alle afspraken nagekomen zijn. Daarna gaan we naar de notaris voor de definitieve overdracht.

persoonlijke begeleiding

Dienstverlening van A tot Z

Een nieuwe woning is een spannende stap. Daarom wil je een goede en betrouwbare makelaar in de arm nemen die je begeleidt tijdens het gehele proces. Lankhuijzen Makelaars heeft als aankoopmakelaar in Rotterdam de kennis en ervaring om jou te begeleiden bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Bel ons op 010-4114166 of mail naar info@lankhuijzen.nl.

Team Lankhuijzen

bg img

aankopen

Geïnteresseerd in onze aankoopservice?

Wij helpen je graag bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Stuur ons een bericht via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Wat is mijn huis waard?