Lankhuijzen Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Dienst

Beheer

visual beheer

beheren

Vastgoedbeheer uitbesteden

Wil je wel investeren in onroerend goed, maar niet dagelijks bezig zijn met het beheer? Schakel Lankhuijzen Makelaars in om de beheertaken over te nemen. Vastgoedbeheer uitbesteden in Rotterdam was nog nooit zo eenvoudig!

Vastgoedbeheer uitbesteden

Wat is vastgoedbeheer?

beheren

Wat is vastgoedbeheer?

Een vastgoedbeheerder neemt de beheertaken over van de vastgoedbelegger of huiseigenaar. Dat kan zijn omdat de belegger alleen wil investeren en niet verantwoordelijk wil zijn voor het onderhoud en de verhuur van het pand, maar bijvoorbeeld ook omdat de eigenaar voor langere tijd niet in de woning verblijft. Lankhuijzen Makelaars kan als vastgoedbeheerder in Rotterdam optreden zodat jij geen omkijken hebt naar de woning.

beheren

Uitbesteden aan Lankhuijzen Makelaars

Laat je je vastgoedbeheer uitbesteden aan Lankhuijzen Makelaars, dan fungeren wij als schakel tussen de huurder en de opdrachtgever. Denk aan projectontwikkelaars, pensioenfondsen of particuliere en professionele beleggers. We werken snel, flexibel en zorgen dat jouw woonruimte nooit lang leeg staat. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van vastgoedbeheer in Rotterdam? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Uitbesteden aan Lankhuijzen Makelaars

bg img

beheren

Wij beheren jouw vastgoed

Wil jij het beheer van jouw beleggingsobject uitbesteden? Wij helpen je graag verder. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Wat is mijn huis waard?