Lankhuijzen Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Dienst

Verhuur

visual Verhuur

verhuren

Jouw partner in verhuur

Heb je woonruimte beschikbaar en ben je hiervoor op zoek naar een geschikte huurder? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor verhuur in de regio Rotterdam. Zowel voor een tijdelijke periode als voor de langere termijn is Lankhuijzen Makelaars jouw partner in verhuur.

Rotterdam

verhuren

Jouw woning verhuren in Rotterdam

Lankhuijzen Makelaars is een ervaren verhuurmakelaar in Rotterdam. Wij hebben een groot netwerk waarmee we altijd een geschikte huurder vinden voor jouw woning. Lankhuijzen Makelaars is aangesloten bij de NVM, wat betekent dat onze verhuurmakelaars gecertificeerd zijn en hun kennis permanent op peil houden. 

verhuren

Verhuren zoals jij dat wilt

Wij passen onze service aan jouw wensen aan. Wij kunnen een deel van de taken op ons nemen, alle aspecten van de verhuur van jou overnemen, of de woning in beheer nemen. Dat is wel zo fijn! Jij kunt investeren in onroerend goed, zonder de taken die daarbij komen kijken. Die nemen wij van je over. Zullen we kennismaken en jouw wensen bespreken?

Team Lankhuijzen

bg img

verhuren

Meer informatie over verhuur in Rotterdam?

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Vul onderstaand contactformulier in, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Wat is mijn huis waard?