Lankhuijzen Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Gratis waardebepaling

Weten wat je huis waard is bij verkoop?

visual verkoop

Gratis waardebepaling

Vraag nu onze gratis waardebepaling aan

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt? Het bepalen van de waarde van je huis is vaak de eerste stap naar een succesvolle verkoop. Vraag nu onze gratis waardebepaling aan. Één van onze gecertificeerde makelaars komt bij je thuis en adviseert je over de waarde van de woning, de te hanteren vraagprijs en de beste strategie voor verkoop. 

1 Woongegevens
2 Contactgegevens

Hartelijk dank voor uw inschrijving

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Lankhuijzen Makelaars

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Woongegevens

k.k.
Alleen .jpg, maximaal 2MB.

Contactgegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

lankhuijzen makelaars

Je woning in Rotterdam snel en voor de juiste prijs verkopen

Lokale kennis, het onderhandelen, de marktkennis en inzicht in de bouwkundige staat zijn enkele voorbeelden waar je mee te maken krijgt bij het verkopen van een woning. Geen zaken waar je dagelijks mee bezig bent. Wij als makelaar gelukkig wel. Lankhuijzen Makelaars is specialist op dit gebied en laat de verkoop van jouw woning zo snel en soepel mogelijk verlopen.

Wat is mijn huis waard?