Lankhuijzen Makelaars uses cookies to make the website work properly, to provide social media functions and to analyze our website. Read more about our Cookie policy and Privacy policy.

visual home

Your real estate agent in Rotterdam

No-nonsense. Result-driven. Personal.

Contact us Our services

Your real estate agent,
in the center of Rotterdam 

Service from A to Z. That's how we work. The doors of our office, right in the center of Rotterdam, are always open. Wish to know more about what we can do for you or are you curious about current listings in and around Rotterdam? Get in touch!

Rotterdam

Newest listings

Boezemkade 333, Rotterdam Boezemkade 333, Rotterdam New!
Boezemkade 333, Rotterdam
oppervlakte102m²
slaapkamers3
€ 1.750 p.m. ex.
Singel 105, Schiedam Singel 105, Schiedam New!
Singel 105, Schiedam
oppervlakte155m²
slaapkamers3
€ 475.000 k.k.
Prinsenlandsepad 6, Rotterdam Prinsenlandsepad 6, Rotterdam
Prinsenlandsepad 6, Rotterdam
oppervlakte182m²
slaapkamers3
€ 875.000 k.k.

Over Lankhuijzen

About Lankhuijzen

Our office is located on Oostplein, in the heart of the city center of Rotterdam. Since 1935 our team has been active in the sale, purchase and rental of homes in and arround Rotterdam. We know this beautiful region like no other!

At Lankhuijzen Makelaars we offer you the full package: from appraising your home to  tailor-made mortgage advice. A one-stop-shop for all your housing wishes.

Get in touch

9.5
Selling
9.6
Buying
bg img

Let our clients tell you all about us

Het contact met de makelaar hebben we als erg prettig ervaren tijdens het hele proces van bepalen van de vraagprijs tot het afronden van de verkoop.

- Verkoper Weena 71 C

Al bij het kopen van het appartement ruim vier jaar geleden was ik/waren wij zeer tevreden over Pieter Rijsdijk en het hele team van Lankhuijzen. Zijn/hun professionele en vooral persoonlijke aanpak gaf ons het gevoel gezien en gehoord te worden. Nu, bij de verkoop, was het voor ons meteen duidelijk; Pieter zou ook deze verkoop weer doen. Zijn tomeloze inzet was geweldig. Een absolute aanrader!

- Mevr. Puts, Verkoper Graaf Balderikstraat 32

Vriendelijk en enthousiast. Verstand van zaken. Hele goeie prijs gekregen. Alles is vlot verlopen. Geen klachten.

- Verkoper Dijkstraat 19 D

Hands on makelaar (Pieter Rijsdijk) met kennis van de markt. Goed bereikbaar. Denkt mee en denkt in oplossingen. Vriendelijk. Goede prijs-kwaliteit verhouding. All-in prijs zonder bijkomende kosten. Zeer tevreden. Aanrader.

- Verkoper Goudsesingel 478

De begeleiding van de verkoop van mijn huis was heel goed. Contact verliep prettig. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

- Verkoper Brussestraat 19 B

Betrouwbaar en snel. Fotografie, inmeten allemaal in een dag gerealiseerd. Huis stond binnen een paar dagen in de verkoop. Alle bezichtigingen achter elkaar ingepland. Binnen een week verkocht! Communicatie was persoonlijk en efficiënt!

- Verkoper Sterrenweg 63

Wij zijn heel goed geholpen door Pieter. Hij heeft goede kennis van de markt en er is altijd goed overleg geweest over de strategie. Het was ook prettig dat Pieter altijd goed bereikbaar was als we even een vraag hadden. Door dit alles is de hele verkoop erg soepel gelopen en zijn we ook nooit tegen vervelende verrassingen aangelopen.

- Dhr. Marc Francois, Verkoper Heer Bokelweg 184

Heldere propositie met direct duidelijk de strategie, verwachtingen over de waarde n.a.v. verkoop in de omgeving. Goed bereikbaar, responsief. Via whatsapp. Biedingenproces duidelijk. En ook de afweging en keuze. M.i. hebben we het maximale eruit gehaald. Top!

- Dhr. Lennart van der Linden, Verkoper Smithaven 49

Pieter kent de markt goed en heeft een vraagprijs berekend, die hoger lag dan we verwachtten. Daarna is het appartement ook nog een ruim boven de vraagprijs verkocht. De communicatie was er altijd, en via het move-account konden we goed meevolgen wanneer bezichtingen waren. Ook het verzamelen van gegevens ging veel makkelijker. Pieter is altijd bereikbaar per whatsapp, telefoon, of via een bericht in Move.

- Dhr. Mathijs van der Burg, Verkoper Curieplaats 119

Contact met de makelaar was soepel. Informeel en toch respectvol. Goede kennis van de markt in de wijk. Goede prijsstelling: geen verrassingen meer achteraf. Een realistische vraagprijs gesteld. Afhandeling van de verkoop was makkelijk en corona-proof. Gewoon heel tevreden met de service.

- Dhr. Verkennis, Verkoper Haringvliet 311

Zeer fijne ervaring met onze makelaar. Altijd bereikbaar, komt afspraken na en heeft zich volledig ingezet voor de verkoop (en aankoop) van onze woning. De Makelaar zat er kort op en indien het nodig was pakte hij direct door, wat zorgde voor een soepele, snelle en zorgeloze verkoop en ook aankoop van onze woning. Wij zijn Pieter daarom enorm dankbaar.

- Dhr. Marco de Bruin, Toon Verheystraat 169

Het contact met Pieter Rijsdijk van Makelaardij Lankhuijzen was zeer plezierig. Pieter heeft de (vele) bezichtingen in goede banen geleid en gaf wekelijks (of wanneer dat nodig was) een korte samenvatting van de bezichtingen. Ook de onderhandeling met de uiteindelijke koper is uitstekend begeleid door Pieter.

- Een funda gebruiker, Glazoenowlaan 2

Top dienstverlening, kennen de markt goed en de prijs is goed en transparant (geen verrassingen achteraf). Kan Makelaardij Lankhuijzen van harte aanbevelen!

- Een funda gebruiker, Oostplein 141

Goede communicatie gedurende het proces en goed en professioneel geholpen. Ik zou dit makelaarskantoor zeker aanraden. Altijd bereikbaar en snel kunnen schakelen. Bedankt Nora en team!

- Mevr. Mans, de Wetstraat 5

Dikke pluim voor Lankhuijzen voor een goede begeiding en snelle verkoop van mijn woning. Bij de verkoop van mijn woning hebben ze laten zien de lokale markt zeer goed te kennen, en alle verwachtingen die ze hadden omtrent de verkoop van de woning zijn allemaal uitgekomen. De verkoop van mijn woning was daarmee een stuk minder spannend dan ik vooraf had gedacht.

- Een funda gebruiker, Vondelweg 71

Na de intake kwamen goede voorstellen voorbij. Dit betrof zowel woningen uit onze wenslijst als ook uitdagingen om eens verder te kijken dan je eigen blik. Hebben daardoor een vervelend opbiedingsproces weten te voorkomen. Goede, eerlijke en deskundige adviezen hebben hier geleid tot een win-win situatie.

- Een funda gebruiker, Meent 78 b

Makelaardij Lankhuijzen heeft ons geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. Zonder hen was het zeker niet gelukt! Het contact verliep soepel, zijn altijd bereikbaar, duidelijk in communicatie, gedreven en hebben kennis van zaken. Ik zou iedereen deze makelaar aanraden en Nora Vermaat in het bijzonder!!

- Mevr. Laura Wiezer, Oude Raadhuislaan 39 b
swiper-prev
swiper-next
All reviews
What is my house worth?