Lankhuijzen Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Dienst

Verkoop

visual verkoop

verkoop

Jouw verkoopmakelaar in Rotterdam

Je woning verkopen is een hele stap en daar begeleiden wij je graag bij. Lankhuijzen Makelaars zorgt voor een vlotte verkoop van jouw woning tegen de gunstigste voorwaarden.

Rotterdam verkoop

verkoop

Verkoopmakelaar in Rotterdam

Jij wilt dat de verkoop van je woning soepel verloopt. Als je een makelaar inschakelt hoef je je geen zorgen te maken over onderhandelingen en andere aspecten die komen kijken bij de verkoop van jouw woning.

Het voordeel van een Rotterdamse makelaar is natuurlijk de kennis van de lokale markt. Tel daarbij op dat wij altijd een stapje harder lopen voor onze klant en het resultaat is een succesvolle verkoop. Verkopers die jou voorgingen beoordelen Lankhuijzen Makelaars met een 9 gemiddeld op funda.nl!

verkoop

Jouw woning verkopen in 7 stappen

step 1 icon

1. De kennismaking

Tijdens een vrijblijvende afspraak bekijken we jouw huis en maken we een reële schatting van de verkoopwaarde. We bekijken ook gelijk de mogelijkheden om jouw woning op de beste manier onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

step 2 icon

2. Verkoopklaar maken

Kies je voor Lankhuijzen Makelaars, dan stellen we een verkoopplan op zodat je weet waar je aan toe bent. Daarna gaan we voor je aan de slag. Is je woning klaar om op de foto te gaan? Dan schakelen we professionals in die jouw huis op beeld vastleggen, van foto’s voor een brochure tot video voor online. 

step 3 icon

3. De marketinginzet

Via verschillende platformen gaan we op zoek naar een geschikte koper voor jouw woning. We plaatsen jouw woning op Funda, onze eigen website en op onze social media kanalen. De opstartkosten verrekenen we als jouw woning is verkocht! 

step 4 icon

4. De bezichtigingen

In overleg met jou maken we een afspraak met potentiële kopers. Die laten we het liefst zo snel mogelijk de woning bezichtigen. Vanzelfsprekend informeren we je over het verloop van iedere bezichtiging. Wij houden daarna contact met de geïnteresseerden.

step 5 icon

5. Tijd om te onderhandelen

Een spannend moment, maar onze verkoopmakelaars doen dit dagelijks. Wij kennen de markt en behalen voor jou het beste resultaat. Onderhandelen doen we altijd in overleg met en namens jou.

step 6 icon

6. De koopakte ondertekenen

Als er overeenstemming is over de prijs, stellen we de koopovereenkomst op waarin alle gemaakte afspraken worden bevestigd. We kijken met je mee of alles op papier staat zoals is afgesproken en bij vragen over de juridische termen leggen we deze aan je uit.

step 7 icon

7. De overdracht

Ook op de dag van de overdracht staan we voor je klaar. Voordat je naar de notaris gaat, inspecteren we de woning samen met de koper. Als alles goed is, gaan we naar de notaris voor de definitieve overdracht. Jouw woning is nu officieel verkocht!

verkoop

No nonsense, resultaatgericht en persoonlijk

Zo pakken wij de verkoop van jouw woning aan. Bezichtigingen plannen we het liefst de volgende dag. Geïnteresseerden willen we zo snel mogelijk rondleiden! Zet de appeltaart maar alvast klaar, dan zorgen wij dat de bezichtiging een succes wordt. Als verkoopmakelaar in Rotterdam is het ons doel om jouw woning succesvol te verkopen. Klinkt dat als muziek in je oren? Neem direct de eerste stap en vraag een gratis waardebepaling aan. Neem contact op met Lankhuijzen Makelaars via 010-4114166 of info@lankhuijzen.nl.

Team Lankhuijzen

bg img

verkoop

Jouw woning verkopen?

Wil je jouw woning in regio Rotterdam verkopen? We nemen graag de mogelijkheden met je door. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Wat is mijn huis waard?