Mijn favorieten

Hypotheken

Heb je een droomwoning op het oog? Of zou je gerichter willen zoeken naar een droomwoning? We vergelijken hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders, totdat we de hypotheek hebben die het beste bij je past. Op deze manier zorgen we voor betaalbare, verantwoorde maandlasten en voorwaarden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Nu, maar ook later.

Wij werken samen met de Hypotheekshop Oostplein. De adviseurs van De Hypotheekshop Oostplein geven onafhankelijk financieel advies. Dat betekent dat ze jouw persoonlijke situatie, woonwensen en toekomstplannen als startpunt nemen voor het hypotheekadvies. Als ze daar een goed beeld van hebben, gaan ze op zoek naar een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie en die rekening houdt met jouw toekomst. Een advies dat verder gaat dan alleen de berekening van de maandlasten. Een berekening van wat je kunt, maar nog belangrijker wat je maximaal wilt lenen!

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan je nieuwe (t)huis, jouw woongeluk en je financiële welzijn. Dus ook ná het afsluiten van de hypotheek kunnen we een oogje in het zeil houden. Wij zorgen dat jouw hele financiële huishouding op orde is. 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het kopen van een woning en vooral wat daar de maandelijkse lasten van zijn? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Klink hier voor onze privacyverklaring.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring