Mijn favorieten

Hypotheken

Wil je graag een woning kopen? Of zou je gerichter willen zoeken naar een droomwoning? Daar kunnen wij je als ervaren makelaar in regio Rotterdam bij helpen. Wij vergelijken hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders, totdat we de hypotheek hebben die het beste bij je past. Op deze manier zorgen we voor betaalbare, verantwoorde maandlasten en voorwaarden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Nu, maar ook later.

Makelaardij Lankhuijzen werken samen met Yvonne van de Hypotheekshop Oostplein. Yvonne geeft onafhankelijk financieel advies. Dat betekent dat ze jouw persoonlijke situatie, woonwensen en toekomstplannen als startpunt neemt voor het hypotheekadvies. Als ze daar een goed beeld van heeft, gaat ze op zoek naar een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie en die rekening houdt met jouw toekomst. Een advies dat verder gaat dan alleen de berekening van de maandlasten. Een berekening van wat je kunt, maar nog belangrijker wat je maximaal wilt lenen! Zo kun je het kopen van een huis doelgerichter laten verlopen.

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan je nieuwe (t)huis, jouw woongeluk en je financiële welzijn. Dus ook ná het afsluiten van de hypotheek kunnen we een oogje in het zeil houden. Wij zorgen dat jouw hele financiële huishouding op orde is. 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het kopen van een woning (in regio Rotterdam) en vooral wat daar de maandelijkse lasten van zijn? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Klink hier voor onze privacyverklaring.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring