Mijn favorieten

Taxeren

Heb je een woning gekocht (regio Rotterdam) die voor de financiering getaxeerd moet worden of wil je je huidige hypotheek aanpassen? Makelaardij Lankhuijzen regelt graag een taxatierapport voor je. Ook als je gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van een woning, kun je bij ons als ervaren makelaar in regio Rotterdam terecht. Wij taxeren voor alle grote geldverstrekkers, dus je bent hoe dan ook aan het juiste adres voor een taxatierapport van topkwaliteit.

Betrouwbaar taxatierapport
Wij zijn gespecialiseerd in het bepalen van de marktwaarde van woningen en zijn goed op de hoogte van de huidige markt- en prijsontwikkelingen in regio Rotterdam. Wij kunnen precies zien waarvoor vergelijkbare woningen in de omgeving zijn verkocht. Daarnaast letten we als NVM-Makelaar o.a. op de staat, onderhoud, inhoud, oppervlakte en indeling van de betreffende woning. Wil je een taxatierapport voor het aanvragen van financiering? Dan zijn de taxatiekosten fiscaal aftrekbaar.

Taxeren volgens de regels
Als makelaar zijn wij aangesloten bij de stichting ‘Vastgoedcert’ en ingeschreven in het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT). Samen met ons NVM-lidmaatschap wordt onze vakbekwaamheid gewaarborgd. Onze taxateurs werken snel, betrouwbaar en vakkundig. 

Meer informatie? Neem gerust contact op (ook voor een gevalideerd NWWI-rapport) via 010-4114166 of mail naar info@lankhuijzen.nl. Wil je direct een taxatierapport aanvragen? Klik dan hier.


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring