Mijn favorieten

Verhuur

Met ruim 80 jaar ervaring op de verhuurdersmarkt ben je ook voor het verhuren van een woning in regio Rotterdam bij Makelaardij Lankhuijzen aan het juiste adres.   

Je woning/woonruimte verhuren in Rotterdam e.o.
De zoektocht naar geschikte huurders voor woningen is ons als ervaren makelaar in Rotterdam niet onbekend. Door onze samenwerking met de NVM, beschikken we over ruime zoekmogelijkheden. Daarnaast hebben we door de jaren heen een enorm groot netwerk opgebouwd die de zoektocht naar een geschikte huurder ten goede komt.   

Ondersteuning of volledige ontzorging door Makelaardij Lankhuijzen
Heb je woonruimte beschikbaar en ben je hiervoor op zoek naar een geschikte huurder? Zowel voor een tijdelijke periode als voor de langere termijn kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden. Hierbij kun je er voor kiezen om alles met betrekking tot het verhuren van de woning uit handen te geven. Als makelaar zijn wij ook actief in het beheer van woningen in Rotterdam en omstreken. Dit geeft jou de mogelijkheid om te investeren in onroerend goed zonder de maandelijkse taken die daartoe behoren uit te hoeven voeren.    

Wij bieden: 
• Kwaliteit 
• Snelheid 
• Flexibiliteit 
• Informele omgeving voor (ver)huurder  

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Bel ons op 010-4114166 of mail naar info@lankhuijzen.nl.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring